INSTANT CLASSIC 2g

Savremena, inovativna i veoma kvalitetna Melik Classic instant kafa, nastala je nakon dugogodišnjeg iskustva uz strogu implementaciju Halal standarda i zahtjeva. Praktično pojedinačno pakovanje od 2g idealno je za jednostavnu i uvijek jednaku pripremu kafe u bilo kojoj  prilici, za svako raspoloženje i za svačiji ukus.

 • Neto težina pakovanja

  2g

 • Bar kod:

  3870270000102

 • Transportni paket

  100 komada

INSTANT CLASSIC 100g

Šoljica kafe nije samo ugodan osjećaj za ljubitelje kafe. Ima u tome nešto više, osobito u toku radnog vremena. Melik Classic aglomerirani ekstrakt kafe, od sada je dostupan i u lakšem namjenskom pakiranju od 100g, namijenjen za uživaoce ovog tipa kafe na radnom mjestu a predviđen je za pripremanje 50 šoljica idealnog kafe napitka. 

 • Neto težina pakovanja

  100g

 • Bar kod:

  3870270000478

 • Transportni paket

  20 komada

INSTANT CLASSIC 250g

Melik Classic aglomerirani ekstrakt kafe, dostupan u namjenskom pakiranju od 250g, namijenjen za velike ljubitelje ovog tipa napitka od kafe i predviđen za pripremanje 125 šoljica idealnog kafe napitka. Ambalaža je opremljena ZIP sistemom zatvarača te je savršeno rješenje za brzo, jednostavno i praktično čuvanje kafe bez utjecaja vanjskih faktora na kvalitet proizvoda.

 • Neto težina pakovanja

  500g

 • Bar kod:

  3870270000560

 • Transportni paket

  8 komada

Instant Classic Coffee

Najveća prednosti instant kafe je lakoća i brzina njene pripreme gdje u samo jednoj minuti možete napraviti savršenu toplu kafu ili odličan Frape uz hladnu vodu i led. Potrebno je samo zagrijati vodu do trenutka ključanja, zatim sipati u šolju s jednom ili dvije kašičice instant kafe i promiješati. Brza, jednostavna i fina – tako se najjednostavnije može opisati instant kafa.

Konstantnim usavršavanjem tehnologije i zahvaljujući svom vrhunskom i ujednačenom kvalitetu, kompanija «Melik Group» zadobila je povjerenje istinskih ljubitelja kvalitetne kafe i postala vodeća kompanija u djelatnosti prerade kafe i proizvodnje proizvoda na bazi kafe.

MELIK GROUP

Mi stavljamo pozitivnu energiju u ono što radimo i nadamo se da u
svakoj ispijenoj šoljici proizvoda kompanije “Melik” pronalazite inspiraciju za stvari koje volite.

© Copyright - Melik Group